AGENDA COFt

  • Conferència LA MICROBIOTA: UN FACTOR CLAU EN LA SALUT. TGN i TOR. Març 2018

    Horari Inici: 14:00

Informació General:

La Vocalia d'Alimentació del COFT, amb la col·laboració de Laboratoris PiLeJe, tenen el plaer de convidar-vos a la conferència: 

LA MICROBIOTA: UN FACTOR CLAU EN LA TEVA SALUT

 

ImpartiràDr. Francesco Borella
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Ginebra, format en Pediatria i Psiquiatria, membre docent de l'Institut Europeu de Dietètica i Micronutrició.

 

Programa:

- Interfície digestiva
- Anatomia i fisiologia de la interfície digestiva
- La interfície digestiva, un ecosistema funcional
- Fisiopatologies de la interfície digestiva
- Diagnòstics
- Consell en nutrició i micronutrició
- Novetats en probiòtics

 

La xerrada s’impartirà a:

TARRAGONA
Dia: dimarts, 20 de març de 2018
Horari: 14:00 - 14:30h Refrigeri, gentilesa de Laboratoris PiLeJe
              14:30 - 16:00h Conferència
Lloc: Sala d’actes col·legial. C/Enric d’Ossó, 1. Tarragona

TORTOSA
Dia: dimecres, 21 de març de 2018
Horari: 14:00 - 14:30h Refrigeri, gentilesa de Laboratoris PiLeJe
              14:30 - 16:00h Conferència
Lloc: Delegació COFT a Terres de l’Ebre. Passeig de l’Ebre, 24. Tortosa

 

Per tenir previsió dels que hi serem, cal que ens comuniqueu la vostra assistència fins el 18 de març mitjançant el formulari d'inscripció.

Per qüestions logístiques, tant del COFT com dels ponents i dels laboratoris col·laboradors, necessitem cert compromís per part dels assistents, per això és molt important que us inscriviu i, si finalment no podeu assistir-hi, ens aviseu amb almenys 1 dia d’antelació.


Aquesta invitació es fa extensiva a tots els vostres col·laboradors.


Nota:  Es requereix un mínim de 10 assistents per a realitzar l'activitat.
En cas de produir-se algun canvi o cancel·lació de la convocatòria es comunicarà únicament als inscrits.


Formulari d'inscripció online

EMAIL:

colfarm@coft.cat

Cercar:

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí