AGENDA COFt

  • Taller d'Immunitas Vera. Feb 2008. Hospital Sant Joan de Déu de BCN

    Horari Inici:

Informació General:

"Gestionant l'emergència: afanya't lentament"

Immunitas Vera organitza el proper 23 de febrer de 2008 un taller per tal d’oferir la informació necessària sobre com actuar en casos de reaccions al·lèrgiques severes, amb els inhaladors i l’autoinjectable.

Adreçat a famílies, mestres, cuidadors  i persones que estiguin al càrrec d’un infant, o adolescent d’aquestes característiques.

Sense alarmismes, el taller pretén donar coneixements bàsics i confiança a totes les persones que han d’actuar en cas d’una reacció al·lèrgica.

Amb la col·laboració de l'Espai d'Associacions de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i ALK-ABELLÓ, es desenvoluparà en dues sessions (matí i tarda) per les diplomades en infermeria Manuela Benitez Gómez, Elisabet Sarrias Hoyos i Anna Mª Segura Casanoves.

Us adjuntem el díptic informatiu i us recordem que la participació és gratuïta amb inscripció prèvia fins el 20 de febrer.


Formulari d'inscripció online

EMAIL:

info@immunitasvera.org

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

Díptic Taller d'Immunitas Vera. Feb 2008. Hospital Sant Joan de Déu de BCN 236.49 KBCercar:

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí