AGENDA COFt

  • Xerrada Al·lèrgia als aliments: els riscos nutricionals són evitables. Immunitas Vera. 14 Juny BCN

    Horari Inici:

Informació General:

Xerrada divulgativa Immunitas Vera
"Al·lèrgia als aliments: els riscos nutricionals són evitables"

Per Maria Josep Rosselló. Cap d’estudis de Nutrició Humana i Dietética de la EUIFN Blanquerna-Universitat Ramon Llull. Col·laboradora del programa de TVE-1 “Saber Vivir

Dissabte 14 de juny de 2008
EUIFN Blanquerna. Universitat Ramon Llull

Carrer Padilla 326-332, 08025 Barcelona

Aula 3.03 a les 17h
Entrada lliure

Podem afirmar amb tot rigor científic que no hi ha cap aliment imprescindible per assegurar una bona nutrició, allò que realment és imprescindible  són els nutrients. Per això ens hem de conscienciar sobre la necessitat de que el cos humà te una infinitat de nutrients, des dels aminoàcids fins els minerals com el calci, el ferro o el zinc.
Atès que les al·lèrgies es donen majoritàriament a aliments que constitueixen les fonts principals de determinats nutrients, (com per exemple els productes làctis, que són la font principal de calci a la nostra dieta occidental), la supressió d'aquests aliments causants de les al·lèrgies, pot provocar mancances nutricionals que repercutirien negativament en l'òptim desenvolupament i en l'estat de salut.
Es fa imprescindible oferir l'assessorament nutricional i dietètic escaient i complert, a tots els casos d'al·lèrgies alimentàries, per aconseguir que la dieta, potenciant el consum d'alimentos rics en determinats nutrients, pugui assegurar una òptima qualitat de vida.

MªJ. Rosselló 

http://www.immunitasvera.org/

Formulari d'inscripció onlineCercar:

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí