Marató de donació de sang dissabte 17 de setembre

[13-09-2016]

Marato Donacio Sang

La ciutat de Tarragona acull, un any més, la Marató de donació de sang, dins el marc de les Festes de Santa Tecla. Gràcies a la implicació de tota la ciutat, cada any aconseguim que la jornada sigui un èxit. L’any passat més de 1.000 persones van venir a la Marató, fent que aquesta sigui un referent a nivell Europeu.

 

Aquest any esperem continuar posicionant Tarragona al capdavant de la donació de sang, i estem segurs que aquesta Marató ens ajudarà a recuperar l’estoc de sang que necessita mantenir Catalunya desprès de l’estiu. És per això que el proper dissabte 17 de setembre de 2016, es podrà donar sang al Teatre Tarragona, de 9 a 21h.

 

Tornarem a posar el màxim de facilitats i viurem la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals (entrades a l’Aquopolis per a tots els donants, entrades pel Nàstic, CBT ...), un refrigeri especial, etc.

 

Donat el gran èxit de la passada edició farem un gran desplegament de mitjans per tal d’evitar aglomeracions i facilitar l’organització.

 

Es podrà fer reserva prèvia d’hora per venir a donar sang a través de l’espai web www.donarsang.gencat.cat.

 

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

 

El Banc de Sang i Teixits i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, us animem a participar a la Marató i agraïm el vostre suport.Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí