AGENDA COFt

  • Conferència PRODUCCIÓ ANIMAL LLIURE D'ANTIBIÒTICS, ÉS POSSIBLE? TGN. Novembre 2018

    Horari Inici: 15:00

Informació General:

Emmarcada dins el Dia europeu per l'ús prudent dels antibiòtics, una iniciativa europea de salut pública anual que se celebra el 18 de novembre i l'objectiu de la qual és sensibilitzar sobre l'amenaça que la resistència als antibiòtics suposa per a la salut pública i fomentar-ne l'ús prudent, el COFT us convida a la conferència:

PRODUCCIÓ ANIMAL LLIURE D'ANTIBIÒTICS, ÉS POSSIBLE?


Impartirà: Dr. Joaquim Brufau
Veterinari (1975) i Dr. en Medicina Veterinària (1980), per la Universitat Complutense de Madrid. Treballa a l’IRTA des de 1986. Va ser Cap del Departament de Nutrició Animal, des de 1989 al 2004. Va ser Cap del Programa de Nutrició i Benestar Animal del 2012 al 2015. Ha estat  Director del Centre de Mas  Bové, de l’IRTA, des de 1993 fins el 2018. Va estar d’any sabàtic (1991-92) al Departament de Ciència Animal de la Universitat de Manitoba, amb el Dr. Marquardt. Ha estat membre de l’SCAN (Scientific Committee of Animal Nutrition of UE Commission) entre 1994-2002 i del panell FEEDAP (Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed) pertinent a la EFSA (European Food Safety Authority) fins al 2009. Participa en estudis d’avaluació i digestibilitat de preparacions enzimàtiques i d’altres additius per avaluar-ne la seguretat i l’eficàcia. Ha estudiat els efectes de la composició del pinso i d’additius en la salut intestinal i estat immunològic de porcs i aus. És membre de l'ACVC (Acadèmia de Ciències Veterinàries) i ha publicat més de 50 articles a revistes internacionals.

 

La xerrada s’impartirà a:

TARRAGONA
Dia: dijous, 15 de novembre de 2018
Horari: 15:00 - 16:00h
Lloc: Aula de formació COFT (planta -1). C/Enric d’Ossó, 1. Tarragona

 

Per tenir previsió dels que hi serem, cal que ens comuniqueu la vostra assistència fins el 14 de novembre mitjançant el formulari d'inscripció.
Per qüestions logístiques, tant del COFT com dels ponents i dels laboratoris col·laboradors, necessitem cert compromís per part dels assistents, per això és molt important que us inscriviu i, si finalment no podeu assistir-hi, ens aviseu amb almenys 1 dia d’antelació.

 

Nota:  Es requereix un mínim de 10 assistents per a realitzar l'activitat.
En cas de produir-se algun canvi o cancel·lació de la convocatòria es comunicarà únicament als inscrits.

 


Formulari d'inscripció online

EMAIL:

colfarm@coft.cat

Cercar:

Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
Aceptar tot. OK Més informació aquí