AGENDA COFt

  • Taller pràctic en ANALGÈSIA. TGN. Gener 2020

    Horari Inici: 14:30

Informació General:

Les vocalies de Promoció i Docència, i d’Oficina de Farmàcia del COFT, com a celebració de les 10 edicions del Curs de Reciclatge en Farmacologia que han tingut lloc en els darrers quinze anys, tenen el plaer de convidar-vos al taller pràctic presencial:

ACTUALITZACIÓ TERAPÈUTICA I FARMACOLÒGICA DELS ANALGÈSICS

 

Impartirà:  

Prof. Dr. Jordi Camarasa. Catedràtic de Farmacologia i Degà de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

 

Programa:

- Definició i Classificació de Dolor.

- Test interactiu sobre analgèsia i analgèsics (mecanismes, interaccions, etc.).

- Desenvolupament interactiu d’un cas pràctic de terapèutica analgèsica.

NOTA: Cal que cada assistent disposi d’un telèfon mòbil per poder-se connectar a Internet (es disposarà de connexió wifi a l’aula).

 

El taller s’impartirà a:

TARRAGONA
Dia: dimecres, 22 de gener de 2020
Horari: de 14:30 a 16:00h
Lloc: COFT. Carrer Enric d'Ossó, 1. Tarragona.

 

Per tenir previsió dels que hi serem, cal que ens comuniqueu la vostra assistència fins el 20 de gener mitjançant el formulari d'inscripció.

Per qüestions logístiques, necessitem cert compromís per part dels assistents, per això és molt important que us inscriviu i, si finalment no podeu assistir-hi, ens aviseu amb almenys 1 dia d’antelació.

 

Nota:  Es requereix un mínim de 10 assistents per a realitzar l'activitat. En cas de produir-se algun canvi o cancel·lació de la convocatòria es comunicarà únicament als inscrits.


Formulari d'inscripció online

EMAIL:

colfarm@coft.cat

Cercar:

Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
Aceptar tot. OK Més informació aquí