V concurs instagram #CALENDARICOFT2022

[28-06-2021]

L'estiu ja està aquí i des del compte d'Instagram del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (@COFTarragona) posem en marxa el V CONCURS D'INSTAGRAM del COFT.

Per participar-hi només cal tenir un compte actiu i en obert a Instagram, ser o fer-se seguidor del compte d'Instagram del col·legi (@COFTarragona) i publicar una fotografia original i pròpia amb el hashtag: #CALENDARICOFT2022

Enguany, la temàtica de les fotografies ha de fer referència a el benestar físic i mental sota el lema Cuida cos i ment.

Entre tots els participants escollirem les 12 millors fotografies que seran les guanyadores i formaran part del calendari del COFT pel 2022, el qual rebran els premiats com a obsequi.

Com a novetat d'enguany, les fotografies seleccionades per poder concursar seran publicades al compte del COFT el dia 4 d’octubre moment en què començarà el període de votació per part del públic amb els seus m’agrada. Aquest període de votació durarà del 4 al 17 d’octubre.

Podeu consultar les bases del concurs: aquí.Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
Aceptar tot. OK Més informació aquí